sâmbătă, 1 februarie 2014

Ultima modă : limbajul modern al tânărului îmbolnâvit de conspiraţii


După ce am fost şi eu virusat cu diferite informaţii audio şi video, după o vârstă şi după puţină cercetare mai aprofundată am ajuns la o concluzie destul de simplă : conspiraţiile au devenit o modă pentru oamenii care nu fac nimic.
Foarte mulţi cântăreţi au profitat de ele, încât şi-au câştigat celebritatea pe nimic. Ei ca oameni devenind doar nişte frustraţi moderni...Mulţi tineri se regăsesc într-o continua scalvie. Au plăcerea să creadă într-o ordine mondială care le distruge, le îmbolnăveşte viaţa şi îi chinuie ca pe nişte primitivi. Majoritatea au împrumutat din Biblie diferite idei şi le adaptează prezentului în care trăiesc. Mulţi sunt nişte bolnavi incurabili, virusaţi de cea mai veche boala a umanităţii...Chiar dacă Adam şi Eva au muşcat din măr pentru ca noi să cunoaştem şi să începem să gândim raţional, se pare că nu a fost suficient. O totalitate a globului pământesc trăieşte mai mult în prostie decât să dobândească o cunoaştere raţională. Dacă chiar au existat Adam şi Eva era bine să fi mâncat tot pomul, cu toate merele din el :). Religia uneori este bună şi conţine multe lucruri pozitive, fiecare se luptă în felul ei să stăpânească şi să controleze o masă cât mai mare de adepţi. Mulţi dintre ei devin cu timpul şi fanatici, oameni care nu mai pot asculta şi nu pot admite alte ipoteze. Ce este scris alb pe negru trebuie luat ca atare şi nu se poate modifica...Aici este o vrăjeală ieftină, fiecare religie s-a modificat cu anii şi încearcă să se adapteze şi să se muleze pe noii oameni apăruţi...În final poate o să ajungem de unde am plecat...Adică din nimic. Dacă nimicul este vidul suprem, atunci înseamnă că omul face parte din el şi este poate chiar în burta lui. 

Încă trăiesc alături de poporul în care m-am născut, care are în prezent acelaşi imn : "Deşteaptă-te, române"...Nu are cum să se deştepte dacă în el sunt doar câteva grupuleţe de oameni inteligenţi iar restul o adunătură de primitivi...Este o mare prostie să crezi în schimbare când nu cunoşti câteva noţiuni de bază. După cum s-au trezit mulţi la realitate şi sunt de părere că baza stă în natura. Natura ne-a fost prieten cât şi un duşman. Ne-a oferit atât momente de poveşti cât ne-a oferit şi moarte gratuită. Aşa că vă las să reascultaţi cu atenţie imnul şi o piesă favorită. Pace