sâmbătă, 15 februarie 2014

Bomba informaţională

 În acest articol este vorba despre nevoia omului de afirmare.

Este  o nevoie înnăscută sau este o nevoie pe care a dobândit-o din societatea din care face parte ?
Dacă ne focalizăm pe artă putem să ne imaginăm că un om care dobândeşte foarte multe cunoştinţe despre ea, un om care îi vede din toate unghiurile măreţia şi expresia, poate ajunge să o dezumanizeze.
Poate un mare război al viitorului nu este războiul psihologic, tehnologic, sau inuman, ci este un război al expresivităţii, al artei şi al inutilului.
 Artiştii se înmulţesc ca ciupercile. Autenticitatea s-a pierdut şi din acest motiv arta medievală începe să fie din ce în ce mai scumpă. Dacă vrei să citeşti o aberaţie, următoarele rânduri sunt pentru amatorii de conspiraţii si senzaţional :). Muzica este o armă care nu mai este a artistului, ci este a...Mulţi artişti sunt doar arme manipulate de sistem şi societate. Este vorba de o politică ascunsă, o politică unde puterea guvernează marionetele, o putere a maselor şi efectului de turmă. Este posibil ca un conflict al viitorului să fie un conflict al autenticităţii sau al infiltrării. Să presupunem că marile puteri ale lumii vor alege cei mai buni artişti, după ne putem întreba : oare arta nu este manipulată ? :)) Gata cu vrăjeala, vă doresc un weekend minunat :).