luni, 17 februarie 2014

Au tâmpit şacalii

 O problemă mare a religiei este că se îndreaptă într-un sens total opus credinţei, a raţionamentului sau poate este o greşeală a limbii româneşti  pe care nu o văd altceva decât o limbă a câinilor. Nu există popor ales şi aici sunt sigur că Ţuţea greşea când a spus că dacă Dumnezeu nu vorbeşte româneşte bla bla...Creierul uman este neantrenat. La fel cum grăsimea se pune pe om din lipsă de ocupaţie, aşa şi creierul devine un muşchi plin de mizerii atât intelectuale, religioase cât şi pseudoştiinţifice. Religia poate este singura ramură care a inventat politica în lume şi asta din cauza fanatismului religios. Primatele când primesc puterea nu sunt altceva decât nişte monştrii obosiţi de sistem. 
Chiar dacă am căutat o independenţă lumească, m-am prins aşa mult în rădăcina acestei lumi încât sunt sigur că nu pot schimba nimic în esenţa sufletească a omului modern. Societatea românească îţi oferă trandafiri dar în loc de petalele colorate ale trandafirului se află o ramură de spini. Critică s-ar găsi aşa de multă încât mi-aş murdări creierul mai mult decât este. Oameni inteligenţi au existat tot timpul pe acest pământ, au fost aşa de puternici intelectual încât au închis mase întregi de oameni în puşcăria minţii. Frustrarea a împins omul la reacţii războinice, pline de cruzime. Omul a ajuns să fie o specie care nu mai face parte din junglă, ci este însuşi jungla. În lipsă de disperare depresia a ocupat creierul primatelor. Cuvântul şi informaţia se răspândeşte mai repede decât virusul HIV. Panica face şobolanii să se sperie...Şacalii joacă teatru ca nişte marionete fidele a contemporanului. 
Autenticul s-a pierdut în masa asta de oameni, oamenii s-au îmbolnăvit de superstiţii şi conspiraţii...Ei cred un singur lucru: că suntem mulţi. Majoritatea au impresia că dacă suntem 7 miliarde nu mai este loc pentru încă 93 de miliarde pe pământ. Bleah, îmi vine să vomit pe voi uneori, dar nu ar conta, pentru că sunteţi doar nişte făţarnici. Unii orbi deja au o lecţie bine implementată în sistemul lor de gândire: cred în reîncarnare iar dacă le aduci argumente concrete te iau cu simple cuvinte : nu ai experienţă şi mai ai de învăţat. Este exact cum te duci la angajările din trecut din Bucureşti, ori îl aduci pe tactu mare, maică-ta, soacră-ta, pe cumnatu, văru şi bla bla...Majoritatea adepţilor reîncarnării sunt nişte bolnavi incurabili care din cauza frustrărilor au corpurile mai murdare decât cei de la Rebu...Chiar dacă sunt nişte rebuturi ale societăţii trebuiesc trataţi în natură mai mult decât încearcă ei să trateze oamenii cu prostii...


Chiar dacă am făcut din clasa a II-a franceză abia acum câţiva ani am fost atras de arta fabuloasă pe care o deţine Franţa.